هشتمین جشنواره ملی امنیت فضای تبادل اطلاعات (افتا) قراره روز چهارشنبه ، 10 خرداد در دانشگاه صنعتی اصفهان و با محوریت مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان و با حمایت سازمان فناوری اطلاعات ایران و شرکت فولاد مبارکه ، و با شعار “با هم ، در زیست بوم امنیت سایبری”، برگزار بشه.
در این جشنواره که بصورت سالیانه برگزار میشه، سعی شده تمامی عوامل تاثیرگذار در زیستبوم افتای کشور مورد توجه قرار بگیره.
این رویداد از 10 خرداد 1402 آغاز میشه و تا بهمن 1402 ادامه داره و شامل بخشهای زیر هستش:
- همایش افتتاحیه
- برگزاری کارگاههای آموزشی
- رویداد ایدههای نو افتا
- مسابقهی ملی فتح پرچم
- مسابقه چالشهای افتا
- نمایشگاه اکوسیستم افتا
- همایش اختتامیه
سخنرانان کلیدی مراسم افتتاحیه:
- دکتر محمود خالقی دخت (معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات ایران)
- دکتر محمد ناظمی هرندی (معاون تکنولوژی فولاد مبارکه)
- دکتر علی فانیان (مدیر مرکز تخصصی آپا دانشگاه صنعتی اصفهان)
رویداد ایده های نو افتا :
رویداد ایدههای نو افتا یا همون Startup Security، با هدف ترویج نوآوری، رشد و توسعه ایدههای نوین امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار میشه. در این رویداد، شرکتکنندگان ایدههای خلاقانه و جدید خود در حوزه امنیت اطلاعات رو ارائه می کنن و به ایدههای برتر فرصت پرورش ایده، تیمسازی و تبدیل آن به نمونه اولیه به همراه طرح کسب و کار داده خواهد شد.
مسابقهی ملی فتح پرچم:
مسابقهی ملی فتح پرچم یا APA IUTcert CTF قرار یسری چالش از ساده به سخت در موضوعات مختلف حوزه امنیت سایبری، داده بشه، تا شرکت کنندگان ، مهارتها و توانمندی های خودشون رو ارزیابی کنن. این مسابقات بصورت مجازی برگزار میشه.
مسابقه چالشهای افتا
مسابقه چالشهای افتا در راستای ارتباط دانشگاه و صنعت طراحی شدن. در این بخش چالشهای واقعی صنعت افتا کشور توسط شرکتهای فعال در این زمینه به جشنواره معرفی و براساس اون ، مسابقه طراحی میشه. برگزیدگان مسابقهی ملی فتح پرچم در رقابتی فشرده و حضوری اقدام به ارائه راهکار ، برای مرتفع ساختن چالشها نموده و در حضور داوران به دفاع از راهکار خود میپردازند.
نمایشگاه زیستبوم افتا
نمایشگاه زیستبوم افتا در حاشیه همایش اختتامیه جشنواره با حضور تمامی فعالین این حوزه برگزار میشه. در این نمایشگاه محصولات، خدمات و دستاوردهای مراکز علمی و پژوهشی، شرکتهای نوپا و صنایع پیشرو افتا به نمایش عموم علاقهمندان گذاشته خواهد شد.
کارگاهها :
در کنار جشنواره، یسری کارگاه هم قرار برگزار بشه از جمله :
- طراحی امن شبکه – 15 تیر
- برنامهنویسی پوسته – 15 تیر
- شکار تهدید – 15 تیر
- رسیدگی به حوادث رایانهای – 8 آذر
- مدیریت آسیبپذیری – 8 آذر
- تحلیل بدافزار – 7 دی
برای برگزیدگان چالش هایی که در این رویداد قراره برگزار بشه، 400 میلیون جایزه در نظر گرفتن. برای دریافت اطلاعات بیشتر میتونید از سایت رسمی جشنواره دیدن کنید و برای ثبت نام در رویداد هم از این لینک استفاده کنید.
پوستر جشنواره: